HAKKARİ / MERKEZ - HACI SALİH ŞEN ORTAOKULU

HACI SALİH ŞEN ORTAOKULU

Bağlar Mah. Hakkari Merkez
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı bir birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan,eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabülü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlaki kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesi için varız.
Misyon
Milli Eğitim Temel Yasası´nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de göz önüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamının nesnel öğesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Minibüs